Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е оптимист, че през юни

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е оптимист, че през юни
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Футбол ще има скоро! Стига психоза! Току-виж се напълнило с джендъри

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е оптимист, че през юни футболът ще се завърне по българските терени. Според шефа на " белите " концепцията на френския президент Еманюел Макрон за прекъсване на спорта в цяла Европа до септември няма да откри реализация.

" Трудно бих могъл да разясня планове на президента на Франция, само че все си мисля, че футбол ще има скоро. Аз съм оптимист, че през юни ще гледаме футбол в България. Някои страни разхлабват ограниченията - виждате, че в Беларус се играят мачове. В Швеция хората работят, бизнесът си действа.

Не съм последовател да се стои по кутийките и да се лее неуравновесеност. Това нещо може да избие някъде! Накрая някой ще хване пушката и ще почне да гърми. Коронавирусът може и да не убие някого, само че в случай че му избие сачмата, какво вършим?!

В последна сметка не трябва да се месим в Божиите работи. Шапки долу за медиците и служителите на реда, които са на първа линия и оказват помощ на хората! Интересно обаче дали в случай че създадем параленост на починалите от вируса и тези от произшествия, няма да се окаже, че по пътищата не са умрели повече хора. А сякаш трафикът понижа, спряхме колите.

Спортистите са млади и здрави, като ги затвориш до септември, какво ще постигнеш? Те ще се побъркат от стоене у дома, от безучастие. Току-виж след рецесията се напълнило с джендъри по улиците. Както споделих, не се знае накъде ще избие всичко това ", съобщи Стефанов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР