Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде съвет на боса на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде съвет на боса на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Пенев е низходяща градация

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде съвет на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев да продължава с налагането на младите футболисти. Стефанов не пропусна да разяснява пред Sportal.bg и идния конгрес на БФС. Според него борбата сред Боби Михайлов и Любо Пенев е с предупреден край, тъй като вторият не става за този пост.

“Херо и Домусчиев не са ми първи другари. Но е реалност, че се дава късмет и техните млади момчета оправдават доверието. Трябва да си вманиачен, с цел да не продължиш по този метод. Ако се биеш в гърдите и твърдиш, че правиш нещо за българския футбол, би трябвало да продължиш”, сподели Стефанов, след което отговори по следния метод за все по-голямата численост чужденци в Левски и ЦСКА-София.

“Това е политика на клубовете. Всеки да си гледа в личната градина. ЦСКА желае да направи конкурентен тим на Лудогорец. Левски споделя, че в случай че не е първенец, всичко е изгубено. Шампион ще е ЦСКА, а купата на България би трябвало да я вземе Славия”, предвижда босът на белите.

Относно идния конгрес на БФС и нападките на Любо Пенев към него, Стефанов сподели:

“Всичко бях чувал за себе си - противен, пълен, плешив, само че злобен не бях чувал. Ако има гласове, те няма да са за Любо Пенев, а против Боби. Всеки си има дефекти и това ще е протестен избор. Любо Пенев беше добър футболист, само че след това всичко е в низходяща последователност. Да бъдеш началник на БФС е огромна отговорност. Любо Пенев няма качествата. Убеден съм, че това е борба с предупреден край.

По-добре чета мислите на чичо му, в сравнение с Любослав. Не мога да схвана какво желае да каже. Знам единствено едно - който тръгне на пердах с компромати, постоянно губи. Те не са средство, което може да ти донесе успеха. Трябва да кажеш: “аз ще направя това, това и това”. Какво да кажа за неговия екип? Ники Илиев по-точно да си сверява часовника. Има една сентенция, че с какъвто се събереш, подобен ставаш. Мястото на Ники Илиев не е тук”, добави Венци Стефанов, който отписа третия претендент за шефското място - Ивайло Дражев.

“От починал писмо получил ли си? Това с Ивайло Дражев е същото. Тези, които имат право на глас, не са простаци. Не са от тези, които за 50 лв. ще им кажеш да гласоподават за Иван или Драган. Сигурно ще има гласове против Борислав Михайлов, само че те няма да са за Любо Пенев, а протестен избор. И аз едно време желаех да стана футболист, ходех и ритах, само че не ставах. Тренирах, упражнявах, споделиха ми, че не ставам, поплаках и станах президент. Ръководната роля на Любослав Пенев не му е мощната страна”, добави президентът на най-стария столичен клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР