Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за Спортал в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за Спортал в
Коментари Харесай

Венци Стефанов: От българския футбол никой не е на печалба - нито Домусчиев, нито Ганчев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде изявление за " Спортал " в Алания, където " белите " организират своя зимен лагер. Босът на най-стария столичен клуб приказва по разнообразни тематики от българския футбол. Според Стефанов неотдавна претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов е звънял на съществени хора от държавния уред с искане Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " да продължи да устоя Берое.

" Това е станало напълно скоро. Бербатов е звънял на доста съществени хора да се ходатайства по отношение на решението на министъра на енергетиката. Идеята е страната да продължи издръжката на Берое посредством ТЕЦ-а. Неговият човек Томаш нали би трябвало да е треньор някъде, ето за това приказваме. Казвам ви, че е приказвал с доста съществени хора, които обаче са мъжкари ", сподели Стефанов.
 Венци Стефанов: Най-добре е Левски да опъне 2000 чадъра над бранша вместо козирка
Венци Стефанов: Най-добре е Левски да опъне 2000 чадъра над бранша вместо козирка

Вижте детайлности

" Спортният министър Василев не ме е убедил по никакъв метод, че не е министър на ЦСКА! Няма късмет! Първата му работа беше да стартира да оправя техните неща. От немай-къде предложения и Левски, но незабавно им беше казано, че козирката ще им коства повече от трибуната. Стадион " Славия " не е мой или на Младен, никой няма да си го вземе за себе си, той е на Славия. По същия метод Черно море закупи своя стадион във Варна и Гришата този в Ловеч. Това че в Левски и ЦСКА не са имали ум, си е техен проблем. Осветлението на стадион " Славия " ли? Кой да ни е оказал помощ за него? Никой не ни е помагал, платихме и си го направихме сами. В българския футбол безусловно никой не е облага - Домусчиев, Ганчев, никой. Категорично ", продължи шефът на " белите ".

" Ако се стигне до избирателен конгрес напролет, Михайлов ще го завоюва още веднъж. Другите дават обещание въздушно пространство. Бербатов не е дал един лев даже за фондацията си! Като желае единствено конгреси, да излезе и да го заплати! Хората, които си дават парите за футбол, знаят защо става въпрос. Думите на Гриша Ганчев, че БФС е фракция ли? Гришата е подобен хитрец! Повярвайте ми, познавам го от 32 години! Тарикат! Освен фантазията му за стадиона на ЦСКА, си мечтае да завладее и футбола. Радостин Василев в никакъв случай няма да ме викне в кабинета си, тъй като знае, че ще му задам няколко доста неуместни въпроса ", сподели още Венци Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР