Президентът на Славия се оплака от телефонен терор от страна

...
Президентът на Славия се оплака от телефонен терор от страна
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Фенове на Ботев ме тероризираха по телефона

Президентът на Славия се оплака от телефонен гнет от страна на почитателите на Ботев през миналата нощ. Той е предал телефона си в полицията поради непрекъснати позвънявания и закани от почитатели на "канарчетата ".

Според него, номерът му е бил възложен на ентусиастите от управлението на пловдивския клуб. Такъв телефонен гнет е имало и за рефера на дуела Станислав Ставров, както и за новия началник на Съдийската комисия Йордан Сталев.

"Пуснал съм тъжба в полицията, записаха моя телефон, телефона на съдията и на шефа на съдиите. Намазали са къщата на шефа на съдиите в жълто, заплашват фамилията и децата на рефера, преследват децата му ", съобщи Стефанов в "Здравей, България " по NOVA.

"Благодаря на полицията, че ми взеха телефона и ми пратиха всички благопожелания. Цяла нощ ми пращаха "благопожелания ", очевидно управлението им са дали телефона ми. Дали са моя телефон, на съдията и на шефа на съдиите и цяла нощ тормоз ", добави босът на Славия.

"Определен кръг хора в Ботев мачкаха години наред Христолов. Години наред почитателите на ЦСКА тероризираха Гърнетата и Сашо Томов, само че при Гриша Ганчев кротуват, тъй като има мощна ръка ", показа още Стефанов и разкри за грозни случки незабавно след полуфинала за Купата на България нощес.

"Има изстъпления по стадионите, които граничат в действителност с гнет. Не може 1000-2000 души ултраси от цялата страна, вършат си маршове и си вършат побоища. След мача ни през вчерашния ден, отивайки след него по "Графа ", две пловдивски коли се биха като добичета на улицата. Тези хора не са отишли на стадиона да си поддържат тима, а да демонстрират мускули ", добави Стефанов.

"И в Левски, при Спас Русев се взе курс да не се дава толеранс на футболните хулигани. В публиката на Славия имаше стотици деца, а от другата страна озверели лица да хвърлят бомбички. Като видяха сериозната полиция и клекнаха и се укротиха ", приключи президентът на "белите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР