Президентът на Славия и член на стария Изпълком на БФС

...
Президентът на Славия и член на стария Изпълком на БФС
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Стига кавги! Мястото на националите е в София

Президентът на Славия и член на остарелия Изпълком на БФС Венцеслав Стефанов направи коментар пред Sportal.bg за последните събития в родния футбол. Днес в Бояна беше взето решение да се анулира конгреса, който трябваше да се организира на 18 март.
 Бербатов: Страх ги е, само че конгрес ще има! Ако би трябвало, ще се боря с водещия на трибуната Бербатов: Страх ги е, само че конгрес ще има! Ако би трябвало, ще се боря с водещия на трибуната
" Трябва да се работи за българския футбол! От кавги и каузи никой няма изгода. Важни са децата, школите, работата в клубовете! Ще е неточност, в случай че се влезе в обаян кръг от поредност от конгреси. Къде ще му излезе краят, в случай че всеки изгубил непрестанно апелира? Това не е вярно. Трябва да се седне, да се приказва и да се види какво е най-хубавото за българския футбол! Днес въпросът за мача със Северна Македония не се е разглеждал. Не е решено, че този мач ще е в Разград. Националният тим би трябвало да играе в София. Тук е мястото на националите. Категоричен съм ", съобщи босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР