Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -
Коментари Харесай

Венци Стефанов издигна Белия и заяви: Ще стана треньор на годината с футболистите на Лудогорец

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, съобщи пред GONG.BG, че по време на днешното съвещание на изпълнителния комитет, ще предложи Николай Киров за селекционер на националния тим на България.

``
реклама

" Ще предложа Николай Киров за селекционер на националния тим. Той е треньор, който може да сплоти отбора. Точно подобен експерт ни би трябвало. Това, че Лечков е работил с Дерменджиев, не значи, че би трябвало да го назначаваме. Всички помним по какъв начин Ботев Пловдив на два пъти победи Лудогорец.

Тогава Ботев бе воден от Белия, а Лудогорец от Гошо Дерменджиев. Каква е тази шуробаджанащина? Аз не предлагам треньор на Славия, а подобен, който е побеждавал нашия тим. Киров има качествата да води България. Трябват ни нови хора. 

И аз мога да стана Треньор на годината в България, с футболистите на Лудогорец. Ако съм треньор на Лудогорец, с тези играчи, с които разполагаше Дерменджиев, една точка нямаше да изгубя в нашия шампионат. Щях да стана номер едно безапелационно ", съобщи Стефанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР