Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -
Коментари Харесай

Венци Стефанов изригна след наказанието, обърна се към Боби Михайлов

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, остана отчаян от дейностите на ДК към БФС, която го санкции с 5 000 лв.. Причината е изявленията, които Стефанов направи по адрес на основния арбитър Стефан Апостолов след равенството на "белите " с Лудогорец. Припомняме, че реферът опорочи мача, като ощети жестоко и двата тима.

Ето какво сподели Венци Стефанов пред GONG.BG:

"Някаква си Илонка Джалева, чията работа беше да посреща и изпраща Марка Бата, е писала до Дисциплинаната комисия. За какво ме глобяват с 5 000 лв.? Просто споделих истината. Да не би да съм излъгал? Този арбитър е безспорен негодник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и срам! Докога ще ги поносим сходни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо положително не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети грубо и двата тима.

Двубоят беше прекрасен и можеше да приключи по всевъзможен метод, само че съдията се намеси и реши крайния излаз. Разбрахме, че не може да чете, а в този момент и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е взел участие в черно тото. Това обаче не може да се случи, тъй като няма толкоз ум. Просто е несръчен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам за какво глобяват хората, които си дават парите за футбола, с цел да може да съществуват хората от БФС? И то, в случай че споделям истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов би трябвало да вземе ограничения ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР