Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав
Коментари Харесай

Венци Стефанов с много грозна атака срещу Бербо! Нарече го.....

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов нападна доста остро претендентът за началник на футболната ни централа Димитър Бербатов. Бившият необут от борческата формация СИК даже съпостави Бербо в шоуто та Николаос Цитиридис " по БТВ с поп Кръстьо. Той взе отношение и по писмото на ФИФА и УЕФА, с което те запитаха БФС какво се случва с връщането на Борислав Михайлов.

Самото писмо се появи в медиите на 5 май, а малко по-късно от футболната централа признаха за съществуването му като написаха: „ На 4 май 2021 година по електронен път в Българския футболен съюз е постъпило питане от страна на ФИФА и УЕФА по отношение на настоящата обстановка във федерацията в резултат на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов “, което не кореспондира с изявлението на Стефанов.

Босът на „ белите “ не пропусна още веднъж да се заяде с Димитър Бербатов и кандидатурата му за поста президент на БФС. „ Всеки има право да се кандидатира, ние сме демократична страна. Крушарски сподели, Порточанов. Аз ще ви кажа едно нещо. Поп Кръстю е предал Левски, Бербатов съобщи България. Той сподели: „ Аз не желая да играя за България, няма да играя за националния “. Сега желае да да стане президент. Га ръфаше кифтетата не рива, в този момент ривеш. Когато си 100% българин няма значение кой ръководи. Важното е да играеш за България. Когато можеше да се класира България, той избяга. Тези, които станаха четвърти в света, какво да ги вършим? Да ги изхвърлим на улицата. Аз да се тормозя от смяната? Аз я желая, само че той не е смяната. Аз съм сигурен, че ти да се кандидатираш, по-добре ще управляваш. Не желая хора, които не помнят от кое място са тръгнали... Затова хората си оставят цървулите в къщата. Където отидеш в света, споделят Стоичков “, сподели Стефанов.

Той разяснява и оттеглената оставка на Борислав Михайлов. „ Боби Михайлов дава отговор за себе си. Не съм му аставник. Решението не е общо. Връщането на оставката си е негово решение. Аз нямам право да го запитвам за какво. Той е президент. Аз може да съм Венци Стефанов, само че съблюдавам чинопочитание. Бил съм боец и знам по какъв начин би трябвало да се отнасяш към висшестоящите “, съобщи президентът на Славия.

„ В БФС би трябвало да застане почтен, прецизен, прочут, човек, който в действителност... освен нелепости. Има хора, които са дали доста за българския футбол. Известни, обичани хора, които могат да създадат смяната в българския футбол. Географията на футбола би трябвало да е в цяла България. Не може да е в 4-5 града и да си играят няколко тима и да си вършат с малките екрани и да си вършат каквото желаят. Вие знаете ли какво е мач в 20 часа ноември месец. За да имало интерес. Обясняват ни какъв заплашителен интерес имало, тъй като било с плейофи. Не виждате ли, че поради тази пандемия всички не излизат. На Бразди се подвигна рейтингът “, сподели още Стефанов.

Членът на Изпълкома направи и друго необичайно изявление. Той съобщи, че от събраните подписи от Христо Порточанов за ексклузивен конгрес едвам 3 или 5 клуба са си свикали общи събрания и са внесли постоянни документи. „ Писма от Груйчо Дочев. 95% от писмата нямат нищо общо с истината. Порточанов изпраща измислени някогашни съдии изхвърлени от футбола и отива при кмета. 3 или 5 бяха естествените. Може да ревизирате в БФС “, сподели Стефанов. От друга страна обаче съобщи, че 350 клуба са написали постоянно, че желаят да няма ексклузивен конгрес.

„ Какво е направил Бербатов? Нали е асистент треньор на Етър. Носи табелата „ Край на колоната “. Той би трябвало да се учи. Последните 4-5 години, откогато Емил Костадинов дава отговор, два пъти играем край за Европейско състезание “, сподели Стефанов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР