Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав
Коментари Харесай

Стефанов: ВАР няма да е полезен в България

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов приказва след извършената среща в Бояна.

„ По мое персонално мнение ВАР няма да е потребен. Друг е въпросът, че това се постанова, задължават ни и това би трябвало да се направи. Мисля, че футболът губи доста от динамичност. Получава се като в тениса с Ястребовото око – дали топката е вътре или вън. Както викат сърбите – не е то е то. Баба ми на времето ми споделяше - „ Вместо да изпишем вежди, да не извадиме очи “. Дано да е за добре “, сподели Стефанов.

„ Нормално е да сътвори логистични проблеми. Нашите игрища не дават отговор на тези условия, като се изключи един-два стадиона. При нас е малко на мощ красота да създадем. Но ни задължават и би трябвало да го създадем. УЕФА и ФИФА го вършат. Тяхната дума е закон. Всички тимове би трябвало да го създадат. Ще бъде за първата шестица, в случай че успеем да го въведем. Но ще се оправим, тъй като българите сме най-големите хакери в света. Нашите съдии от нищо нещо вършат, а изключително от ВАР “, добави още той.

„ Мисля, че би трябвало да имат и късмет младите девойки. За мен е по-добре женски футбол, в сравнение с женски ММА или щанги. По-добре и по-приятно е. Много страни го практикуват и то с триумф. Бих го направил в Славия. Защо не? Имаме толкоз доста девойки в този рейон, които ще желаят да се запишат и да упражняват. На всеки младеж, който му дадеш късмет да се движи, тренира и да се откъсне от неприятните привички е плюс “, сподели президентът на „ белите “.

„ Не знам и не се интересувам за президентския пост на БФС. Мераклии несъмнено има доста, само че това изисква опция да управляваш един феномен. Ако започнеш да правиш лични съчетания и да бъркаш футбола с визии с извънземните, нямаш място. Ако преди този момент си бил нещо във футбола и си мислиш, че можеш да управляваш...Според мен би трябвало да бъде човек, който да се занимава с ръководството на националните тимове, детско-юношеския футбол и всичко, което е обвързвано с представителните функционалности. Вътрешното състезание би трябвало да бъде трансферирано в професионалната лига и там ми се желае да има интелигентни младежи да погледнат, с цел да има правдивост. Да не се трансформира шампионата в пазарене. Съдийски неточности е имало и ще има. Лошото е, че в България едни имат един милион, а други 10 лв.. Но би трябвало по този начин да се направи, че да се даде късмет на всички да могат да се изявят и покажат, тъй като най-големите гении и огромни футболисти в България идват от тимове, които не са с милиони. Трябва да дадем късмет на всички. БФС би трябвало да даде несъгласие на тимовете, които са цялостни с чужденци “, сподели Стефанов.

„ Не съм по прогнозите, а по пожеланията. Пожелавам на двата тима да победят. Мисля, че Акрапович може да излъже Моуриньо. Много ми се желае. Не знам какво е моментното положение на БАТЕ Борисов, само че ЦСКА има положителни футболисти. Лошото е, че мачовете са без аудитория и съгласно мен, в случай че имаше почитатели по трибуните, щеше да помогне доста на нашите евроучастници “, сподели още той.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР