Президентът на синдиката на NYPD призовава осъденият убиец на ченге

...
Президентът на синдиката на NYPD призовава осъденият убиец на ченге
Коментари Харесай

Профсъюзният президент на NYPD настоява освободеният убиец на ченге да бъде „върнат зад решетките завинаги“

Президентът на синдиката на NYPD приканва наказаният палач на ченге Брус Лорик да бъде затворен вечно в отговор на последното му искане да бъде освободен след неговото четвърти арест единствено за последната година.

66-годишният Лорик беше освободен до живот през 2021 година, откакто прекара съвсем 40 години в пандиза за пукотевица и ликвидиране на служител на реда от нюйоркската полиция Джоузеф Кийгън, 40 година, през 1980 година Той беше задържан четири пъти през последните 12 месеца — и освободен три пъти — и още веднъж желае свободата си.

„ Въртящата се врата в този случай е безспорна подигравка на нашата правосъдна система “, сподели президентът на PBA Патрик Хендри пред The ​​Post. „ Собственото заявление на Legal Aid за освобождението на този палач на ченгета ясно демонстрира, че той не е в положение да води закономерен живот и че няма работа да бъде пуснат в цивилизовано общество.

„ Семейството на Джоузеф Кийгън не би трябвало да вижда по какъв начин килърът му получава пропуск след пропуск “, продължи той. „ Съдил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР