Президентът на Сиера Леоне Джулиъс Маада Био е първият африкански

...
Президентът на Сиера Леоне Джулиъс Маада Био е първият африкански
Коментари Харесай

Сиера Леоне ще прилага китайските принципи за бърз напредък в икономическия и обществения живот

Президентът на Сиера Леоне Джулиъс Маада Био е първият африкански държавен глава, който посети Китай тази година. В извънредно изявление за Китайската медийна група той уточни, че бързите достижения на Китай се дължат основно на ефикасната му тактика за развиване и на ефикасната готовност на народа. Според него развиването изисква освен водачите да вършат проекти, само че и хората да ги следват. Сиера Леоне желае да тръгне по стъпките на Китай и да успее да приложи на процедура правилата на бързия прогрес.

Относно съдействието сред Китай и Сиера Леоне президентът означи, че то се показва в построяването на инфраструктура и се разгръща в доста други области като насърчаване на планове за обществото, образованието, земеделието и минната промишленост.

„ В Сиера Леоне има една сентенция: " Никога не можеш да вържеш възел с една ръка ". Със взаимни старания другарството сред двете страни се развива добре и продължаваме да работим за бъдещи триумфи “, разяснява още Джулиъс Маада Био.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3282Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед2683Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед10915 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед17928Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед27261Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед378492Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161899Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125670Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118120Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102963Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
  • Източник: pogled.info

    СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР