Президентът на шампиона и носител на Купата на България по

...
Президентът на шампиона и носител на Купата на България по
Коментари Харесай

Какво е състоянието на контузените волейболисти на Хебър?

Президентът на първенеца и притежател на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува през днешния ден в следващото издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Тази година е “неповторима ”, от тази гледна точка… Говорихме си с Камило Плачи, че и на него му е за пръв път да изпада в такава обстановка с толкоз доста контузени играчи. Истината е, че контузиите са от друго естество. Ситуацията, в която изпаднахме не беше лека. Не единствено от състезателите, само че и за всички от клуба. Хубавото е, че се вижда светлина в тунела, тъй като множеството от момчетата стартират да влизат в оптимално положение. Сега е момента да благодаря на нашия медицински щаб. Разполагаме с огромен медицински щаб. Имаме двама физиотерапевти. Имаме лекар, кондиционен треньор, които се грижат и не са почивали в почивните дни от месеци ”, съобщи Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Състоянието на Марти (б.р. Мартин Симеонов) е най-тежко от всичките. Неговото възобновяване ще трае няколко месеца. Но се надявам с повече темперамент, тъй като той го има, да влезе в темп все по-бързо. Той е значима част от тима. Ние ще се погрижим за каквото е належащо за неговото възобновяване. За това няма въпросителни. Повечето, които са работили с нас, знаят по какъв начин одобряваме такива обстановки. И не си оставаме хората в сложни обстановки ”, добави президентът на ВК Хебър.
3  Александър Иванов посетител в студиото на Block Out
“Джулио Саби стартира да тренира. Може би на 50-60% тренира. Да се надяваме напълно скоро той да влезе още веднъж в игра. 

Истината е, че единствено трима или четирима от целия състав не са били трайно контузени през целия сезон. Може единствено да стискаме палци. 

Иван Латунов? Латунов е ок към този момент. 

Якопо Масари играе. Трифон Лапков играе. Голяма част от тях стискат зъби, тъй като знаят каква е обстановката, в която сме изпаднали. Илия Петков в тренировки оказва помощ като диагонал. Гледайки от позитивната страна на нещата - в някакъв метод сплотихме колектива, тъй като в един миг знаеш, че няма накъде и би трябвало да се демонстрират характери. А ние в нашия колектив имаме много характери ”, добави Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР