Президентът на Серия А Лоренцо Казини коментира пред Radio Anch`io

...
Президентът на Серия А Лоренцо Казини коментира пред Radio Anch`io
Коментари Харесай

Шефът на Серия “А” подкрепи събарянето на “Сан Сиро” и технологиите във футбола, но не и Суперлигата

Президентът на Серия " А " Лоренцо Казини разяснява пред Radio Anch`io lo Sport някои тематики, които вълнуват италианския футбол.

За събарянето на “Сан Сиро ”

“Стадионите, оттатък тяхната историческа стойност, са инфраструктури, които би трябвало да съблюдават избрани стандарти. Ако взетото решение е за срутване, не виждам за какво да не бъде “за ”, стига Милан и Интер да имат стадион, който да дава отговор на условията ”.
 Такъв ден в Серия Такъв ден в Серия " А " не се беше случвал от 67 години насам
За въвеждането на полуавтоматична засада

“Ние желаеме да избегнем полемиката към игровите обстановки и работим върху въвежането на полуавтоматични засади допустимо най-рано. Напълно осъзнаваме, че това няма да бъде решение за всичките ни проблеми и няма да поправя човешки неточности, само че щом сме подготвени, ще използван това изобретение. Всичко, водещо до усъвършенстване, е добре пристигнало. Въздействието на технологиите е основно, само че позитивният резултат ще бъде допустимо най-голямо премахване на културата на подозрение ”.
 Серия А ще вкара спомагателна технология, с цел да се избегнат гафове като анулирания гол на Ювентус Серия А ще вкара спомагателна технология, с цел да се избегнат гафове като анулирания гол на Ювентус
За плана за Суперлигата

“Това би трябвало да бъде добре оценено. Таймингът и методите не подлежаха на единодушие, само че би трябвало да бъдат деликатно премислени аргументите, довели до предлагането на клубовете. Зад Суперлигата стои и желанието да се прекроят интернационалните мачове. Серия А не може да поддържа нито един план, който вреди на националните шампионати ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР