Президентът на Септември - Румен Чандъров е изключително разочарован от

...
Президентът на Септември - Румен Чандъров е изключително разочарован от
Коментари Харесай

Румен Чандъров: Виждам как ще загубим служебно от Левски

Президентът на Септември - Румен Чандъров е извънредно отчаян от решението на СТК към БФС, която не разреши четвъртфинала сред неговия отбор и Левски да се играе на " Арена Царско село ".

Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport:

" Запознах се с решението на СТК и съм гневен от него. Как по този начин Царско село семейства на Левски на стадиона, а ние не можем. Тогава не е ли бил дуелът проблематичен. Според мен виждам по какъв начин ще загубим служебно от Левски и по този метод ще поздравя Борислав Михайлов и СТК. Преди време споделих, че ще поддържа Бербатов на идния Конгрес и очевидно откриха по какъв начин да ми отговорят.

Понеже не мога да приема домакинство в Кърджали или Благоевград, ще обмисля разновидности - на " Българска войска " или стадион " Славия ". Не загатвам Националния стадион " Васил Левски ", защото таксите там са непостижими за клуб като нашия. Възможен е и вид да гостуваме на " Георги Аспарухов ", в случай че от Левски се съгласят приходите от билети да са в интерес на Септември. В момента съм обиден и не съм надалеч от мисълта да загубим служебно ", сподели Чандъров.
 БФС не разреши Септември - Левски да се играе на
БФС не разреши Септември - Левски да се играе на " Арена Царско село "

Заради огромния зрителски интерес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР