Президентът на Сенегал Маки Сал взе за мезе звездата на

...
Президентът на Сенегал Маки Сал взе за мезе звездата на
Коментари Харесай

Президентът на Сенегал: Мане вече има и друга работа, не само да вкарва голове

Президентът на Сенегал Маки Сал взе за мезе звездата на националния тим Садио Мане поради брака му с 19-годишната Айша Тамба. Големият футболист се венча на загадка гала, която провокира възторг. Най-вече с детайлностите към връзката им.

Всички се питат от кой момент двамата са дружно и по какъв начин е пламнала връзката сред тях. Венчавката бе тематика номер 1 при визитата на отбора при президента, който трябваше да връчи на играчите знамето, което ще бъде издигнато в базата им Кот Д'Ивоар по време на Купата на Африка

Смята се, че сватбата се е състояла на 7 януари в Кеур Масар, регион в столицата Дакар осведомени настояват, че Айша била наречена надали не от бебе на някогашния състезател на Ливърпул. Той пък е покривал всичките й сметки досега за учебни заведения.

„ Първо, бих желал горещо да поздравя нашия национал Садио Мане, който преди малко се ожени “, сподели Сал. „ Обадих му се, с цел да го поздравя и да му пожелая благополучен брак. Нека Бог благослови вашия дом и вашите потомци. Отсега нататък имаш друга работа, с изключение на да вкарваш голове ", добави президентът.

Мане му отвърна с усмивка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР