Президентът на Селта - Карлос Моуриньо изрази недоволството си спрямо

...
Президентът на Селта - Карлос Моуриньо изрази недоволството си спрямо
Коментари Харесай

Президентът на Селта обвини Реал в липса на уважение

Президентът на Селта - Карлос Моуриньо изрази недоволството си по отношение на Реал Мадрид преди мача сред двата тима този уикенд. Причината е, че през предишното лято “Кралския клуб” притегли огромния гений на “небесносините” Браян Бугарин без да заплати отплата. В резултат на това отборът от Виго прекъсна взаимоотношенията си с мениджърската организация, виновна за напускането на юношата, от което пострада нейният клиент Денис Суарес, който беше отстранен от състава на Селта.

“Няма потребност се сърдим на никого. Това са футболни обстоятелства, които се случват постоянно. Ние обаче сме подразнени, че нямаше договорка с нашия клуб. Не можехме да попречим на момчето да напусне клуба, само че молим за почитание към работата, която вършим. Ние вършим същото с клубовете във Виго. Не им плащаме трансферни суми, само че реализираме съглашения за техни обезщетения. Когато това не се случи, ние го одобряваме за липса на почитание. Въпреки това с огромно наслаждение ще прегърна Флорентино и ще участвам на обяда сред двете управления.

"Не сме трансформирали позицията си по отношение на Денис Суарес. Това момче е клиент на организация, чиято цел е да търгува с деца от нашия тим. Казахме му, че до момента в който е привързан с тях, не желаеме да имаме нищо общо с него. Той можеше да избира. Остава му една година от контракта, само че той няма да изиграе даже един мач. Няма да се усещам зле поради изказванията, че нарушаваме правата му, тъй като усещам, че бяха нарушени и правата на академията на Селта, която ни коства толкоз доста. С тези наши вложения и напъните, които поставяме, не можем да допуснем да си мислим, че на хората в клуба им липсва възприятие на принадлежност към него”, разяснява Моуриньо в предаването El Larguero на Cadena SER.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР