Президентът на саудитския клуб Ал-Хилал Фахд Бин Нафел отказа да

...
Президентът на саудитския клуб Ал-Хилал Фахд Бин Нафел отказа да
Коментари Харесай

Президентът на Ал-Хилал за Меси: Отборът е по-важен от всеки един играч

Президентът на саудитския клуб Ал-Хилал Фахд Бин Нафел отхвърли да разяснява опцията да подпише контракт с аржентинската звезда Лионел Меси, чието име бе скандирано от почитателите на отбора в петък, по време на финала за Купата на краля на Саудитска Арабия.

" Не ми задавайте въпроси за Меси ", отговори на публицистите Бин Нафел, запитан за слуховете за трансфер на аржентинеца след успеха над Ал Вехда във финала със 7:6 след осъществяване на дузпи и 1:1 в постоянното време. " Няма да ви кажа нищо. Ако има нещо, то ще излезе от нашата медийна работа ", добави той. По време на изявление на терена, когато публиката скандираше на трибуните " Меси, Меси ", Бин Нафел сподели: " тимът е по-голям за мен от един състезател ". " Всяка звезда, която пристигна в нашия тим, би трябвало да знае, че ние сме огромен клуб. Нашата цел е да подобрим отбора. Ако се концентрираме върху една персона, ще загубим колектива ", акцентира президентът.

Настоящият треньор на Ал-Хилал от февруари 2022 година е някогашният аржентинския национал Рамон Диас. След две години в Пари Сен Жермен 35-годишният Меси е покрай многомилионен контракт, съобщи пред Агенция Франс Прес източник от Саудитска Арабия, който е непосредствен до договарянията. Петролната монархия направи към този момент огромен удар с привличането през зимата на Кристиано Роналдо с контракт с Ал-Насър, оценен на 400 милиона евро до юни 2025 година, което направи португалеца най-високо платения състезател за 2023 година съгласно списание " Форбс ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР