Президентът на Саудитската футболна федерация Ясер Ал-Мисехал заяви, че в

...
Президентът на Саудитската футболна федерация Ясер Ал-Мисехал заяви, че в
Коментари Харесай

Шефът на саудитския футбол: Би ни харесало Роналдо да играе в първенството ни

Президентът на Саудитската футболна федерация Ясер Ал-Мисехал съобщи, че в локалния футбол доста ще се радват, в случай че суперзвездата Кристиано Роналдо подпише с Ал-Насър. Както е известно, саудитският гранд е приготвил годишно заплащане от 200 млн. евро за нападателя, който сега е свободен сътрудник.
 Кристиано Роналдо е приел офертата от Саудитска Арабия, разгласи Кристиано Роналдо е приел офертата от Саудитска Арабия, разгласи " Марка "
Запитан от “Марка ” дали Ал-Насър ще успее да притегли Кристиано, той отговори: “Вие сте тези с новините (смее се - б.р.). Ще бъда доста почтен. Като федерация, не можем да се месим сред саудитски клуб и футболист. Но да, би ни харесало да разполагаме с този състезател в нашето състезание. Искаме да изненадваме с това да имаме от ден на ден топ футболисти от която и да е част от света. Като федерация, бихме били повече от щастливи. Така че да, би ни харесало да го доведем. Да, има такава опция. Привличаме звезди и мисля, че това е допустимо, само че не знам сигурно. Вие, медиите, имате източници. Ще проследявам вашите вести (смее се - б.р.). Дали в действителност ще му заплащат 200 млн. годишно? Всеки клуб би трябвало да извършва своите финансови задължения към лигата. Не мисля, че Ал-Насър, в случай че това е клубът, ще сложи сума на масата без да оправдае този разход. Не считам, че може да го направи без да покрие финансовите условия. Ако ли не, това може да съдаде проблем в шампионата. ”
 Кралското семейство на Саудитска Арабия развърза кесията Кралското семейство на Саудитска Арабия развърза кесията
Ал-Мисехал също по този начин похвали представянето на страната на Световното състезание в Катар и отхвърли слуховете, че всеки състезател е получил по половин милион евро и автомобил “Ролс-Ройс ” за триумфа с 2:1 над Аржентина. Справихме се добре, с историческа победа в първия мач против Аржентина. Съперниците ни бяха сложни и сме удовлетворени. Бяхме повлияни от травмите на редица значими играчи, само че оттова нататък ще израстваме. Имаме тактика от няколко години. Нашата цел е през 2034-та да бъдем в топ 20 в ранкинга на ФИФА. Преди три години бяхме на 70-о място, а в този момент сме 49-и. Това е огромен скок. Имаме доста проекти за развиването на футбола и промотирането му в Саудитска Арабия. Дали информациите за наградите са правилни? Не, не, не. Футболистите играха за гордостта на своята нация. Имаха достойнството да изиграят един исторически дуел против Аржентина. Слуховете не са правилни. Разбира се, играчите получиха бонус, само че той беше естествен и към този момент открит. Те не играят за наградите, а с цел да творят история. Много от тях се трансфораха в доста известни спортисти след този мач.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР