Президентът на САЩ заяви на митинг в Уокеша, Уисконсин, че

...
Президентът на САЩ заяви на митинг в Уокеша, Уисконсин, че
Коментари Харесай

Тръмп: Обама беше шокиран, че Байдън спечели номинация

Президентът на Съединени американски щати съобщи на протест в Уокеша, Уисконсин, че някогашният президент Барак Обама е " бил шокиран " , когато схванал, че Джо Байдън е спечелил номинацията на Демократическата партия за президентските избори, съобщи АП.
 Обама упрекна Тръмп за пандемията COVID-19 в Съединени американски щати
Обама упрекна Тръмп за пандемията COVID-19 в Съединени американски щати

Нов спор в борбата за Белия дом

Обама оказва помощ на " Сънливия Джо ", тъй като някогашният вицепрезидент не е в положение да организира манифестации всеки ден, сподели Тръмп на последователите си. " Той е кадърен да прави единствено един протест на всеки 3 до 4 дни ", сподели той, като добави, че самият той прави по няколко митинга дневно.

В Северна Каролина Тръмп уточни, че ще обезпечи бързо възобновяване от икономическите вреди, породени от ограниченията за битка с ковид, които са унищожили дребния бизнес и са оставили милиони хора без работа. Той сподели, че Америка е покрай оправянето с вируса.

Президентът на Съединени американски щати приказва пред няколко хиляди застанали близо един до различен свои поддръжници на протест навън в Северна Каролина.
 Байдън: Пенсилвания ще реши борбата за Белия дом
Байдън: Пенсилвания ще реши борбата за Белия дом

Щатът е ключов за демократите

Според Тръмп Обама се колебаел да поддържа Байдън в кандидатурата му за Белия дом от доста дълго време.

Ние не действаме като тези кратуни там с микрофона. Хората на Тръмп. Става дума за малко благовъзпитание, сподели Джо Байдън в Пенсилвания. Той не пропусна да предизвести, че американците ги чака доста тежка зима, в случай че няма смяна в политиката на Белия дом.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР