Президентът на САЩ в периода 1993-2001 г. Бил Клинтън е

...
Президентът на САЩ в периода 1993-2001 г. Бил Клинтън е
Коментари Харесай

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Бил Клинтън заплашвал журналисти да не публикуват статии за Джефри Епстийн

Президентът на Съединени американски щати в интервала 1993-2001 година Бил Клинтън е нахлул в редакцията на списанието Vanity Fair и е " заплашил " чиновниците да не разгласяват публикации за обвиняванията в трафик, за полово принуждение, против " неговия добър другар " Джефри Епстийн, съгласно неотдавна оповестени правосъдни документи, написа New York Post.

Твърдението за Клинтън, което се разказва в последните оповестени документи, свързани с Джефри Епстийн, е упоменато от Вирджиния Джуфре в замяна на имейл през 2011 година с журналистката от Daily Mail Шарън Чърчър.

" Когато върших изследване за VF (Vanity Fair), се чудех какво биха могли да напишат за мен, като се има поради, че Б. Клинтън влезе във VF и ги заплаши да не пишат публикации за неговия другар JE “, написа Джуфре в имейл.

Не е ясно от кое място Джуфре е научила за хипотетичните закани, а някогашният редактор на Vanity Fair Грейдън Картър е декларирал пред The Telegraph, че това не се е случило.Говорител на Клинтън цитира изказване от 2019 година пред New York Post, в което се декларира, че Бил Клинтън " не знае нищо за ужасяващите закононарушения ", за които Епстийн е упрекнат, и не е разговарял с него " повече от десетилетие ", написа " Фокус ".

В същото изказване представителят декларира, че Клинтън е пътувал със самолета на Епстийн общо четири пъти през 2002 година и 2003 година по отношение на работата си за фондацията на Клинтън. Бил Клинтън е единствено едно от лицата от дългия лист с известни персони, които към този момент бяха упоменати в досиетата, оповестени късно в сряда.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР