Президентът на САЩ Донлад Тръмп отново обвини опонентите си и

...
Президентът на САЩ Донлад Тръмп отново обвини опонентите си и
Коментари Харесай

Тръмп отново се нахвърли срещу медиите и опонентите си

Президентът на Съединени американски щати Донлад Тръмп още веднъж упрекна съперниците си и медиите за турбулентната политическа среда в страната. Това се случва в деня, в който бяха изпратени колети-бомби в дома на Обама, на семейство Клинтън и други обществени фигури, показва телевизия CNN.
Самият Тръмп не пое отговорност за тона на политическите полемики, означават от телевизионния канал.
Американският президент укори медиите в "безкрайна неприязън " и ги прикани да употребяват въздържан звук. Коментарът беше изработен в Уисконсин във връзка на пратките с бомби, адресирани до изявени представители на Демократическата партия.
Той изрази неодобрение и към протестиращите против номинацията на Брет Кавана за висш арбитър и против заведенията за хранене, които отхвърлиха да обслужват хора от президентското обграждане.
Тръмп уточни, че никой не трябва да съпоставя политическите си съперници с исторически злодеи, което съгласно него се случва непрестанно. По думите му, несъгласията могат да се преодолеят спокойно, като хората отидат до изборните урни.
Упреквайки медиите за тона им, той ги прикани да дадат своя принос за сплотяването на американците.
Тръмп насочи рецензии и към данъчната политика и регулациите, въведени от демократите.
След рецензиите към съперниците си той изрази утвърждение към личното си държание.
"Впрочем, виждате какъв брой добре се държа довечера? Виждали ли сте това преди? Всички ние се държим доста добре ", обърна се той към множеството
От своя страна шефът на CNN Джеф Зукър упрекна Тръмп, че не преценя последствията от своите думи и не схваща до каква степен водят нападките против медиите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР