Президентът на САЩ Доналд Трмп вече пристигна във финландската столица

...
Президентът на САЩ Доналд Трмп вече пристигна във финландската столица
Коментари Харесай

Тръмп: И Москва да ми дадат, пак ще има недоволни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Трмп към този момент дойде във финландската столица Хелзинки за среща с съветския държавен глава Доналд Тръмп, заяви The Telegraph.

Тръмп и брачната половинка му Мелания дойдоха във Финландия късно нощес. Срещата му с Путин ще стартира през днешния ден от 13:00 ч.

„ Колкото и добре да се показва на срещата, даже и руснаците да ми предложат великия град Москва като отплата за всичките си дейности, отново ще има кой да каже, че това не е било задоволително. Голяма част от медиите са зложелател на народа, а демократите знаят единствено по какъв начин да пречат. За това има и толкоз доста различия в нашата страна, само че в един миг тя ще се излекува “, съобщи Тръмп в Twitter.

Путин и Тръмп ще се срещнат в президентския замък в Хелзинки. Там през 1990 година разговаряха президентите Джордж У. Буш и Михаил Горбачов.

Среща в двореца ще имат и американският държавен секретар Майк Помпео и съветският външен министър Сергей Лавров.

Двустранна среща с Путин към този момент е договорил финландския президент Саули Нинистьо, като той към този момент предложения семейство Тръмп на закуска в своята резиденция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР