Президентът на САЩ Доналд Тръмп знаеше, че Уикилийкс има план

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп знаеше, че Уикилийкс има план
Коментари Харесай

Коен насоли Тръмп: Лъжецът, расистът, мошеникът знаеше за Уикилийкс и руснаците

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп знаеше, че " Уикилийкс " има проект да разгласява хакнати имейли от Националния комитет на Демократическата партия.

Това разкри Майкъл Коен, някогашен юрист на президента, по време на чуване пред Комисията по контрол и промяна към Камарата на представителите, оповестяват локални медии.
 Тръмп: Майкъл Коен е измамник
Тръмп: Майкъл Коен е измамник

Той е направил неприятни неща, които не са свързани с Тръмп

Общо през тази седмица Коен ще се яви пред три комисии . Вчера той приказва пред Комисията по разузнаване към Сената на Съединени американски щати при закрити врата.
 Снимка 409409
Източник:

" Тръмп знаеше авансово от съветника си Роджър Стоун, че " Уикилийкс " ще разгласява имейли . През юли 2016 година, дни преди конвента на демократите, аз бях в офиса на господин Тръмп, когато секретарят му разгласи, че Роджър Стоун е на телефона . Тръмп приказва със Стоун по конферентния телефон. Господин Стоун съобщи пред Тръмп, че в този момент е провел телефонен диалог с Джулиан Асандж и господин Асандж е споделил пред господин Стоун, че до няколко дни ще имат голямо количество имейли, които ще навредят на акцията на Хилари Клинтън. Господин Тръмп отговори, че резултатът " няма ли да е превъзходен ", разгласи Коен пред комисията.
 Майкъл Коен ще назова Доналд Тръмп „ расист” и „ шарлатанин
Майкъл Коен ще назова Доналд Тръмп „ расист ” и „ шарлатанин "

Това излиза наяве от авансово изнесени свидетелски показания, които ще даде Коен пред Комисията по надзор
 Снимка 409410
Източник:

Коен означи, че американският водач е бил наясно, че представители на предизборната му акция , в това число Доналд Тръмп-младши, Джаред Къшнър и някогашния ръководител на акцията Пол Манафорт, са провели срещи с руснаци, с цел да съберат мръсотии против Хилари Клинтън.

" Спомням си, че бях в стаята на господин Тръмп, евентуално при започване на юни 2016 година, когато се случи нещо необичайно. Доналд Тръмп-младши влезе в стаята и застана зад бюрото на татко си, което единствено по себе си е извънредно. Хората не отиват просто по този начин зад бюрото на господин Тръмп, с цел да беседват с него. Спомням си, че Доналд-младши се наклони към татко си и стартира да приказва с невисок глас, което аз можех да чуя доста ясно, и той сподели: " Срещата е готова ". Спомням си, че господин Тръмп отговори: " Оки, добре...дръж ме в течение ", описа Коен и добави, че американският водач постоянно му е казвал, както и пред други хора, че синът му има най-лошата преценка от всички на света , а също тъй че Доналд Тръмп-младши в никакъв случай не провежда срещи независимо, изключително без татко си.
 Снимка 409407
Източник:
 Майкъл Коен се чака да разгласи, че Тръмп е нарушил закона
Майкъл Коен се чака да разгласи, че Тръмп е нарушил закона

Тръмп е направил закононарушения

" Срамувам се, че избрах да взема присъединяване в укриването на противозаконните дейности на господин Тръмп вместо да послушам съвестта си. Срамувам се, тъй като знам господин Тръмп какъв е . Той е расист, той е шарлатанин ", сподели той и добави: " Днес аз съм тук, с цел да разкрия истината за господин Тръмп ".

Майкъл Коен разгласи, че Тръмп лъже за договарянията с Москва за строителството на " Тръмп тауър ".

" Излъгах пред Конгреса по отношение на по кое време господин Тръмп е прекратил договарянията за плана " Москва тауър " в Русия. Аз споделих, че договарянията са прекъснати през януари 2016 година Това беше неистина - нашите договаряния продължиха месеци по-късно по време на акцията ", продължи той свидетелските си показания пред Комисията по контрол.

Тръмп твърди, че не е бил забъркан в договарянията по време на акцията. Това е неистина. Тръмп знаеше и насочваше договарянията по време на акцията, лъжеше за това. Той лъжеше, тъй като в никакъв случай не е очаквал, че ще завоюва изборите . Той лъжеше също по този начин, тъй като щеше да направи стотици милиони долари от плана , нападна Майкъл Коен и разясни, че американският водач е изискал от него да излъже.
 Тръмп: Коен лъже
Тръмп: Коен лъже

Лъже, с цел да понижи присъдата си

" Господин Тръмп е расист. Страната е виждала господин Тръмп да се събира със супремасисти и фанатици. Чували сте го да назовава по-бедни страни " вонящи дупки " , упрекна Коен.

От думите на юриста стана ясно, че Тръмп един път му е споделил, че чернокожите в никакъв случай няма да гласоподават за него, тъй като са доста глупави.

По време на частни срещи той е още по-лош. Веднъж той ме попита дали мога да посоча страна, която е ръководена от негър и не е " клоака ". Това се случи, когато Барак Обама беше президент на Съединени американски щати, описа още Коен пред Конгреса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР