Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера в интервю, че

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера в интервю, че
Коментари Харесай

Тръмп планира да се кандидатира за втори мандат през 2020 г.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден в изявление, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат на изборите през 2020 година , съобщи Ройтерс, цитирайки английският в. " Мейл он сънди ".
 


В отговор на въпрос на журналиста Пиърс Броснан дали ще се кандидатира, Тръмп декларира, че има такова желание . " Изглежда всички желаят да го направя ", добави президентът на Съединени американски щати. Той не счита, че има представител на Демократическата партия, който може да го победи на изборите.
 

 Gulliver/Getty Images

Нарушавайки английския протокол, Тръмп разкри също, че е разискал Брекзита с английската кралица Елизабет Втора . " Тя съобщи, че това е доста - и е права - доста комплициран проблем. Мисля, че никой не знаеше какъв брой тъкмо комплициран ще се окаже ", изясни президентът на Съединени американски щати. " Всички мислеха, че ще е " О, това е просто, причисляваме се или не се, или дано да забележим какво ще се случи ", добави той.

" Тя е невероятна жена, толкоз е интелигентна, толкоз прелестна , като споделям прелестна - имам поради вътрешно и външно. Това е прелестна жена ", добави Тръмп, описвайки кралицата. -->
 


В отговор на въпрос дали тя го е харесала , той съобщи, че не би желал да приказва от нейно име, само че може да каже, че той е харесал нея.
 
 Gulliver/Getty Images

" Разбирам се прелестно с него, да ", удостовери още президентът на Съединени американски щати, визирайки севернокорейския водач Ким Чен-ум. " Той е доста мощен, има страховит темперамент, занимателен и корав е , добър в договарянията ", съобщи Тръмп. В отговор на уточняващ въпрос дали Ким е безсърдечен деспот, той съобщи " Разбира се, че е, безсърдечен е, само че има и други като него ".
 

Президентът на Съединени американски щати беше по-сдържан във връзка с идната си среща с съветския си сътрудник Владимир Путин . " Мисля, че евентуално можем да се разберем доста добре ", акцентира той. " Някой ме попита дали сме врагове или другари? Аз споделих, че е прекомерно рано да се каже ", декларира Тръмп.
 

" Точно сега бих споделил, че сме противници, само че за Съединени американски щати, а почтено казано и за Англия и други места, да се разбираме добре с Русия, Китай и всички тези други места... това е нещо положително, а не неприятно. Това е нещо в действителност хубаво ", акцентира той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР