Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, при какви условия Вашингтон

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, при какви условия Вашингтон
Коментари Харесай

Доналд Тръмп назова условието за премахване на санкциите към Русия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, при какви условия Вашингтон е подготвен да отстрани ограничаващите ограничения по отношение на Русия.

В изявление за " Ройтерс " американският водач е споделил, че е подготвен да обмисли анулацията на глобите, в случай че Москва ще сътрудничи с Вашингтон по редица външнополитически въпроси и по особено тези, свързани със Сирия и Украйна.

Припомняме, че Съединените щати оповестиха за въвеждането на първия пакет от наказания против Русия на 22 август като това бе обвързвано с обвиняванията на Лондон и Вашингтон към държавното управление в Москва, че е обвързвано със случая " Скрипал ", при който бе употребен " гибелен " нервно-паралитичен газ в опита за ликвидиране във Англия.

" Правителството на Руската федерация употребява химически или биологични оръжия в нарушаване на интернационалното право ", съобщи тогава представителят на Държавния департамент Хедър Науърт в изказване.

Първият стадий, който влиза в действие на 22 август, планува цялостна възбрана за експорт за Русия на електронни устройства и съставни елементи с двойно предопределение. Преди глобите, всеки съответен случай бе обсъждан за позволение за експорт.

Вторият пакет от глобите ще влезе в действие след три месеца в случай, че Русия не даде гаранции за в бъдеще да не употребява химически оръжия, както и да се съгласи на инспекции на място от страна на Организация на обединените нации.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР