Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ трябва много

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ трябва много
Коментари Харесай

Тръмп не е видял доказателства, че Навални е бил отровен, но не се съмнява в изводите на Берлин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати би трябвало доста деликатно да проучат обстоятелствата по отношение на хипотетичното отравяне на съветския опозиционен политик Алексей Навални, съобщи Ройтерс.

Пред кореспонденти Тръмп сподели, че той към момента не е винял никакви доказателства, че Навални е бил токсичен, само че добави, че няма никаква причина да се съмнява в изводите на немското държавно управление, че разполага с безспорни доказателства, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитичен сътрудник, допълват ДПА и Франс прес.

" Все още не сме видели доказателства за произхода на това отравяне ", сподели Тръмп и даде обещание, че Съединени американски щати ще проучат доста деликатно въпроса.

Президентът дефинира случая с Навални като драматичен и отблъскващ. Той изрази вяра, че скоро ще получи документи по случая, която ще разреши на Съединени американски щати да направи извода си.

Тръмп сподели, че схваща желанието за предприемане на дейности против Русия, само че настоя, че поддържа положителни връзки с съветския президент Владимир Путин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР