Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия и Китай

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия и Китай
Коментари Харесай

Тръмп: Пекин и Москва искат да загубя изборите


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Русия и Китай желаят той да бъде надвит на идните избори през ноември.

Китай в действителност желае да загубим. А знаете ли кой още няма да е удовлетворен от нашата победа? Русия ”, съобщи американският водач на конференция в Белия дом, съобщи БГНЕС.

Според Тръмп, Москва е недоволна от обстоятелството, че с помощта на него НАТО е съумяла да усили вноските в бюджета на организацията. Освен това Съединени американски щати, съгласно американския президент, са станали по-силни във военно отношение и лидират в енергийния бранш.

“Спрях извънредно съглашение сред Германия и Русия за газопровода. Никой даже не знаеше за съществуването на “Северен поток-2″. Никой не знаеше за това, никой не говореше за него ”, уверен е Тръмп. “Така че Русия няма да е щастлива и мога да кажа, че Китай няма да бъде благополучен, в случай че бъда избран отново ”, добави Тръмп.

Проектът “Северен поток-2 ” включва построяването на газопровод с общ потенциал от 55 милиарда кубически метра годишно от съветския бряг през Балтийско море до Германия. Към днешна дата той е 93% приключен. Спирането на осъществяването на плана се дължи на обстоятелството, че в края на декември 2019 година заради американските наказания швейцарската компания „ Allseas ” спря работата по построяването на газопровода и изтегли корабите си.

Тръмп сподели още, че Съединени американски щати ще реализиран съглашение с Иран в границите на месец, в случай че той бъде избран отново.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР