Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия е съобщила,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия е съобщила,
Коментари Харесай

Русия е изтеглила по-голямата част от персонала си във Венецуела, заяви Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Русия е съобщила, че е изтеглила по-голямата част от своя личен състав във Венецуела, съобщи Франс прес.

 © БГНЕС
.Изявлението на Тръмп идва два месеца, откакто той прикани Москва „ да се изтегли “ от разкъсваната от рецесия латиноамериканска страна.

„ Русия ни осведоми, че е изтеглила по-голямата част от своя личен състав във Венецуела “, съобщи Тръмп от Лондон, където се намира на публично посещаване.

Напрежението сред Съединени американски щати и Русия се усили, по отношение на продължаващата месеци рецесия във Венецуела, където Вашингтон насочи напъните си в акция за събаряне от власт на подкрепяния от Москва президент Николас Мадуро.

Тръмп прикани Русия „ да се изтегли “ от Венецуела през март, откакто Москва изпрати към 100 военнослужещи, с цел да поддържа режима в Каракас, добавя организацията.

 Два съветски самолета са кацнали във Венецуела Два съветски самолета са кацнали във Венецуела
Два съветски самолета са кацнали в Каракас с техника и близо 100 военни. Според локалните медии, представени от Ройтерс, наличието на съветските самолети е в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР