Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е приготвил малък

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е приготвил малък
Коментари Харесай

The New York Daily News: Тръмп има таен подарък за Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е приготвил дребен подарък за съветския си сътрудник Владимир Путин. „ Имам дребен подарък за него, само че ще разберете какъв е, когато му го дам ”, сподели Тръмп, представен от The New York Daily News и Блиц.

По данни на CNN,  американският водач е декларирал още, че срещата с Путин ще бъде най-лекото мероприятие   от пътуването му в Европа тази седмица.

Както БЛИЦ заяви, водачите на Съединени американски щати и Русия ще беседват на 16 юли в Хелзинки. Очаква се двамата да обсъдят развиването на връзките сред Москва и Вашингтон, както и настоящи въпроси от интернационалната политика. Тръмп счита да разиска с Путин споровете в Сирия и в Украйна, както и хипотетичната интервенция на Москва в американските избори. 

Пред журналисти Тръмп е коментирал и какво се е случило с подаръка за севернокорейския водач – компактдиск с песента на Елтън Джон „ Rocket Man ”.  Той пояснил, че по време на визитата си в Северна Корея държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео не му е дал диска. „ Той е в мен. Не му го предадоха, само че аз ще му го дам по-късно ”, сподели президентът на Съединени американски щати.

Припомняме, че когато връзките сред двете страни бяха изострени, Тръмп неведнъж наричаше Ким Чен Ун „ индивидът с ракетите ”, защото последният не спираше да заплашва Америка с балистичните си ракети.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР