Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е приготвил малък

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е приготвил малък
Коментари Харесай

The New York Daily News: Тръмп има таен подарък за Путин, а за Ким Чен Ун е подготвил специална изненада

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е приготвил дребен подарък за съветския си сътрудник Владимир Путин. „ Имам дребен подарък за него, само че ще разберете какъв е, когато му го дам ”, сподели Тръмп, представен от The New York Daily News.

По данни на CNN, американският водач е декларирал още, че срещата с Путин ще бъде най-лекото мероприятие от пътуването му в Европа тази седмица.

Както БЛИЦ заяви, водачите на Съединени американски щати и Русия ще беседват на 16 юли в Хелзинки. Очаква се двамата да обсъдят развиването на връзките сред Москва и Вашингтон, както и настоящи въпроси от интернационалната политика. Тръмп счита да разиска с Путин споровете в Сирия и в Украйна, както и хипотетичната интервенция на Москва в американските избори.

Пред публицисти Тръмп е коментирал и какво се е случило с подаръка за севернокорейския водач – компактдиск с песента на Елтън Джон „ Rocket Man”. Той пояснил, че по време на визитата си в Северна Корея държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео не му е дал диска. „ Той е в мен. Не му го предадоха, само че аз ще му го дам по-късно”, сподели президентът на Съединени американски щати.

Припомняме, че когато връзките сред двете страни бяха изострени, Тръмп неведнъж наричаше Ким Чен Ун „ индивидът с ракетите”, защото последният не спираше да заплашва Америка с балистичните си ракети.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР