Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е получил "прекрасно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е получил "прекрасно
Коментари Харесай

Тръмп: Получих прекрасно писмо от Ким Чен-ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е получил "прекрасно писмо " от севернокорейския водач Ким Чен-ун, с който се срещна на 12 юни 2018 година в Сингапур, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Тръмп добави, че продължава да има вяра на севернокорейския водач макар слабия прогрес в денуклеаризацията на Пхенян. Той съобщи, че Ким е "удържал на думата си ".

Според президента на Съединени американски щати ще се случи нещо положително, обвързвано с Корейската народнодемократична република (КНДР). Той обаче не заяви детайлности.

Тръмп добави, че скоро ще седне на масата за договаряния с конгресмени от Демократическата партия, с цел да обсъдят имиграционната политика на Съединени американски щати. Той не обясни защо тъкмо има желание да беседва с тях, само че президентът и конгресмените демократи имат съществени разлики във възгледите за методите за справяне с притока на незаконни имигранти през южната граница на Съединени американски щати, отбелязва Ройтерс.

Тръмп добави, че обмисля да даде леговище или статус на краткотрайно предпазени лица на венецуелци, които бягат от политическия безпорядък в своята страна.

Очаква се Тръмп да замине през днешния ден за Айова, напомня Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР