Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е получил едно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е получил едно
Коментари Харесай

Тръмп получил изключително писмо от Ким

Президентът на Съединени американски щати Д оналд Тръмп съобщи, че е получил едно " извънредно писмо " от севернокорейския водач Ким Чен-у н, съобщи Франс прес.

" Президентът Ким вижда хубаво бъдеще за Северна Корея. С неспокойствие чакам да се видя с него за втората ни среща на върха , която ще се състои релативно бързо ", сподели Тръмп.

Той получи персонално обръщение от Ким от южнокорейския президент Мун Дже-ин, с който имаше среща в понеделник. Мун пък получи посланието от Ким, с който имаше среща в Пхенян предходната седмица.
 Доналд Тръмп БГНЕС, списък

По-рано бе обявено, че държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо ще посети през октомври Пхенян " по покана " на севернокорейския водач Ким Чен-ун. Целта на визитата ще бъде " реализиране на по-нататъшен прогрес " в освобождението на Северна Корея от нуклеарно оръжие и " подготовка на втората среща на върха " сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун . Това беше конкретизирано след среща в Ню Йорк сред Помпейо и севернокорейския му сътрудник И Йон-хо в коридорите на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР