Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши днес Европейския съюз с

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши днес Европейския съюз с
Коментари Харесай

Тръмп заплаши ЕС с икономически последици, ако не преговаря със САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши през днешния ден Европейския съюз с тежки последствия в стопански проект, в случай че не договаря със Съединените щати по комерсиално съглашение.

" Ако не ни приказват, ще вземем ограничения, които ще бъдат стопански тежки. Ще наложим мита за доста артикули, влизащи в Съединени американски щати “, разгласи той.

Европейски Съюз третира Съединени американски щати " доста незаслужено " във връзка с търговията, сподели Тръмп.

Според Тръмп Съединени американски щати и Европейски Съюз дадоха обещание да стартират търговски договарянията за понижаване на цените за промишлени артикули, само че те са в застой, тъй като Вашингтон желае да включи и бранша на селското стопанство в, само че Брюксел се съпротивлява на това.

Проблемът в комерсиалните връзки сред Европейски Съюз и Съединени американски щати се изостри през днешния ден, когато Европейският парламент гласоподава срещу продължаването на договарянията с Вашингтон.

Днес американският президент сподели още, че чака огромно огромно комерсиално съглашение с Обединеното кралство. По думите му излизането на Англия от Европейския съюз за първи път от десетилетия ще извади страната на масата за договаряния с други страни, в това число Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР