Президентът на САЩ Доналд Тръмп внесе объркване за пореден път,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп внесе объркване за пореден път,
Коментари Харесай

​Пореден гаф на Тръмп: Обърка произхода на баща си

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп внесе комплициране за следващ път, говорейки за немския си генезис, като неправилно съобщи, че татко му, Фред Тръмп, е роден в Германия, като в действителност той е роден в Ню Йорк.

 © БГНЕС
На среща с генералния секретар на НАТО, Тръмп се върна в историята на фамилията си, след което като сподели, че Германия би трябвало да харчи повече за личния си боен бюджет, с цел да понижи натиска върху сътрудниците си от НАТО.

" Изпитвам огромно почитание към Ангела и огромно почитание към страната " сподели той, имайки поради немския канцлер Ангела Меркел. " Баща ми е немец и е роден на доста прелестно място в Германия, по тази причина имам отлично възприятие към Германия, само че те не заплащат това, което би трябвало да заплащат. "

Бащата на Тръмп - Фред, е роден в Ню Йорк. А дядото на президента - Фридрих, е роден в Германия. Фридрих Тръмп емигрира в Съединени американски щати през 1885 година на 16-годишна възраст, пристигайки в Ню Йорк, преди да се реалокира в западните елементи на Съединени американски щати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР