Президентът на САЩ Доналд Тръмп участва късно във вторник в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп участва късно във вторник в
Коментари Харесай

Тръмп проведе церемония по натурализация

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп взе участие късно във вторник в гала по натурализация за нови американски жители . Тя се състоя в Белия дом като част от националната спогодба на Републиканската партия, съобщи АП.

Тази тържествена процедура за приемане на поданство, която не беше авансово оповестена нито от администрацията на Съединени американски щати, нито от Националния комитет на Републиканската партия, беше извършена от секретаря по вътрешната сигурност Чад Улф.
 Тръмп с публична номинация, акцентира значимостта на изборите Обновена
Тръмп с публична номинация, акцентира значимостта на изборите

Ще се бори за преизбиране през ноември

Тръмп по-рано денем разгласи желанието си да номинира публично Улф за поста началник на Министерството на вътрешната сигурност.

Петима души от Боливия, Ливан, Индия, Судан и Гана, които непрекъснато обитават в Съединените щати през последните години, получиха американско поданство в наличието на Тръмп след 22 часа локално (05:00 сряда българско време). Церемонията беше излъчена онлайн по няколко американски новинарски канала. Тя също беше показана на формалния уеб страница на конвенцията.
 Пелоси: Тръмп и републиканците са врагове на страната
Пелоси: Тръмп и републиканците са врагове на страната

Поводът бе гласуването по пощата на идните избори

Тръмп поздрави новите американски жители, като съобщи, че на драго сърце посреща " новите членове " на " прелестното американско семейство ". " За мен е чест да бъда ваш президент ", съобщи Тръмп, който беше публично доказан от Републиканската партия в понеделник за собствен номиниран в актуалните избори.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември . Съперник на Тръмп ще бъде Джоузеф Байдън, представляващ Демократическата партия на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР