Президентът на САЩ Доналд Тръмп твърди, че е отклонил оферта

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп твърди, че е отклонил оферта
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че отказал оферта да е пак личност на годината

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп твърди, че е отклонил оферта на американското списание " Тайм " да го разгласи за втора поредна година за персона годината, предадоха международните организации.

Очевидно Тръмп е бил афектиран, че списанието е сложило някои условия, отбелязва Франс прес.

" Списание " Тайм " се свърза с мен, с цел да каже, че ВЕРОЯТНО ще бъда посочен за мъж (личност) на годината, като предходната година, само че трябваше да дам единодушието си за изявление и фотосесия ", написа в Туитър Тръмп. " Казах, че евентуално това не е задоволително и отхвърлих. Мерси въпреки всичко! ", добави той.

Сп. " Тайм " всяка година дефинира персона на годината. Това е персона, която е белязала най-силно отминалата година, било то за положително или за неприятно. Тръмп бе персона на 2016 година и тогава бе показан като " Президент на разграничените американски щати ". През 2015 година, 2014 година и 2012 година Тръмп се оплака в Туитър, че в никакъв случай не е бил избиран за персона на годината от списанието.

Миналия юни в редица голф клубове на милиардера се появи подправена корица на изданието на със фотография на Тръмп на нея.

" Тайм " афишира персона на годината от 1927 година Победителят се избира от редакцията на изданието, като се взима поради и гласоподаване на читателите. Личността на 2017 година ще бъде оповестена на 6 декември.

По мотив написаното от Тръмп в Туитър сп. " Тайм " написа също в Туитър: " Президентът бърка за нашия метод да избираме персона на годината. " Тайм " не разяснява избора си преди публикуването му, което е на 6 декември ", съобщи Франс прес.

Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР