Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че наличието на добри

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че наличието на добри
Коментари Харесай

Тръмп се обръща към Москва, за да укроти Пхенян

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че съществуването на положителни връзки сред Москва и Вашингтон би помогнало за урегулиране на рецесията към нуклеарните ракетни упоритости на Северна Корея. Това сподели самият той в изявление за FOX News. " Мисля, че би било превъзходно, в случай че се разбираме с Русия. Не смятам това за нещо погрешно. Това е нуклеарна страна. Мисля, че бихме могли да имаме положителни връзки ", сподели президентът на Съединени американски щати.

По думите на Тръмп, в случай че има по-близки връзки сред Москва и Вашингтон, " би било по-просто да се урегулира обстановката със Северна Корея. Той уточни, че Съединени американски щати си взаимодейства с Китай по този въпрос. " Но би било превъзходно, в случай че можехме да приказваме и с Китай, и с Русия ", сподели Тръмп. " Защото Китай ни оказва помощ, а Русия, може би, върви по различен път и пречи на това, което реализираме ", сподели Тръмп. " И когато споделям " може би " мисля, че знам тъкмо защо става въпрос ", добави Тръмп.

Ситуацията на Корейския полуостров мощно се изостри напоследък по отношение на активизирането на севернокорейската ракетно-ядрена стратегия. На 3 септември Пхенян разгласи сполучливо тестване на атомна бомба. Секретен сътрудник на Организация на обединените нации внезапно ускори режима на интернационалните наказания, а сред Съединени американски щати и Северна Корея се разменят войнствени заявки, в това число и закани за приложимост на военна мощ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР