Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети Великобритания от 3

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети Великобритания от 3
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще посети Великобритания в началото на юни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще посети Англия от 3 до 5 юни по покана на кралица Елизабет II, оповестиха от Бъкингамския замък. Той ще бъде съпроводен от първата дама Мелания Тръмп, осведомят международните организации.

То ще бъде посетител на кралицата и ще организира диалози с Тереза Мей. английският министър председател съобщи, че вижда визитата като „ опция да се заздравят още повече към този момент здравите ни взаимоотношения”.
Връзката сред Съединени американски щати и Англия – по-силна от всеки път Доналд Тръмп отхвърли да е подлагал на критика Тереза Мей и комерсиалните връзки след брекзит
Доналд Тръмп към този момент един път се срещна с кралицата в замъка „ Уиндзор” по време на работната си аудиенция през юли 2018 година По време на предходното си пътешестване той също по този начин беседва и премиера преди да отпътува за Шотландия, където американският президент има игрище за голф.

Множество митинги и демонстрации белязаха визитата на Тръмп през 2018 година Хиляди хора в Лондон се бяха събрали по улицата, с цел да изразят терзанията си по отношение на политиката му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР