Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще подпише днес указ за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще подпише днес указ за
Коментари Харесай

Тръмп ще подпише указ ​за прекратяване на разделянето на мигрантски семейства

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще подпише през днешния ден декрет за преустановяване на практиката за делене на деца мигранти от родителите им при нелегално влизане в страната, сподели представител на неговата администрация, представен от Ройтерс. Той сподели, че нормативният акт ще даде на такива фамилии преимущество при разглеждане на техните случаи.


Указът обаче няма да постави завършек на така наречен политика на нулева приемливост на администрацията на Тръмп към незаконната имиграция, акцентира в това време цитираният източник, поискал анонимност.

По-рано през днешния ден президентът на Съединени американски щати сподели, че скоро ще подпише " нещо " за прекъсване на разделянето на деца мигранти от техните родители, с които са влезнали нелегално в страната. Искам да реша казуса с разделянето на мигрантски фамилии на границата сред Мексико и Съединените щати, сподели пред кореспонденти в Белия дом Тръмп, без да посочи какво има поради.

По-рано американската телевизия Фокс нюз съобщи, че администрацията на президента обмисля декрет, който ще разреши на мигрантски фамилии, влезнали нелегално в Съединените щати от Мексико, да останат дружно по-дълго, в сравнение с е позволено в този момент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР