Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде информиран за усилията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде информиран за усилията
Коментари Харесай

Тръмп готви изявление за ваксина, след като Путин обяви руската Спутник V

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще бъде осведомен за напъните за създаване на имунизацията против COVID-19 , оповестява " Ройтерс ".

Вероятно ще даде изказване , съобщи съветникът на Белия дом Келиан Конауей, откакто Русия разгласи, че е одобрила ваксина против новия ковид .

" Президентът получава актуализация за имунизацията през днешния ден в Белия дом. Сигурна съм, че той ще разгласи това навън събитие пред пресата, а евентуално и на брифинга си за пресата по-късно през днешния ден ", сподели Конуей в изявление за Fox News.
 Русия първа в света записва ваксина срещу Covid-19, разгласи Путин Обновена
Русия първа в света записва ваксина срещу Covid-19, разгласи Путин

Владимир Путин разкри, че едната му щерка към този момент е получила от имунизацията

Американският министър на опазването на здравето и човешките услуги Алекс Азар разяснява, че е по-важно да има безвредна и ефикасна ваксина против ковид, в сравнение с да бъдеш първият , който създава ваксина.

Важно е да има транспарантни данни за имунизацията , с цел да се потвърди нейната сигурност и резултатност. Той също по този начин означи, че Съединени американски щати имат шест ваксини в разработка по самодейността за интервенция Warp Speed.

Конауей изрази песимизъм по отношение на тестванията, подкрепящи изказванието на Русия , че е създала ваксина против COVID-19. " Американските стандарти са толкоз по-строги. Нашата FDA у нас дефинира стандартите и това, което запознат съм известието на Русия, е, че това изобщо не е покрай нас. "
 Москва назова първата ваксина срещу ковид
Москва назова първата ваксина срещу ковид " Спутник V "

Името на новата ваксина е отпратка към един от най-големите научни и софтуерни успехи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР