Президентът на САЩ Доналд Тръмп сензационно заяви, че обмисля да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп сензационно заяви, че обмисля да
Коментари Харесай

Тръмп обмисля военен парад за 4-ти юли

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сензационно съобщи, че обмисля да провежда боен церемониал във Вашингтон на националния празник на Съединени американски щати - Деня на независимостта на 4-ти юли. Държавният глава се е въодушевил от парада във връзка Деня на Бастилията, на който участва в Париж, предадоха международните организации.

На среща с френския президент Еманюел Макрон в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп съобщи, че е изискал от началника на администрацията на Белия дом, пенсионирания военачалник Джон Кели, да прегледа опцията за сходна проява на военната мощност на Съединени американски щати, оповестява Reuters.



"Имаше доста самолети и доста военна мощност ", акцентира Тръмп и даде обещание, че Съединени американски щати ще се опитат да надминат показаното в Париж. Тръмп обсипа с похвали френския си сътрудник Франсоа Макрон, заявявайки, че той прави страхотна работа в своята страна.

Разчитайки на положителните си връзки с американския си сътрудник, стопанинът на Елисейския замък възнамерява да стане представител на огромна част от интернационалната общественост, като изиска от президента на Съединени американски щати да продължи да поддържа подписаното през 2015 година съглашение сред Иран и шестте международни сили.



Той възнамерява и самодейност за връщането на Вашингтон в Парижкото съглашение за климата. Тръмп отдръпна страната си от контракта преди 4 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР