Президентът на САЩ Доналд Тръмп се застъпи за дъщеря си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се застъпи за дъщеря си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Челси Клинтън се счепкаха заради Иванка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се застъпи за щерка си Иванка, която бе нападната от демократичните медии, че е заела мястото на татко си на едно от съвещанията на срещата на G20 в Хамбург.

„ Когато напуснах конференц-залата за среща с [лидерите] на Япония и на други стран, аз помолих Иванка да заеме мястото ми. Стандартна процедура. [Канцлерът на ФРГ] Ангела М. Е съгласна с това”, написа в Туитър американският президент.



Тръмп добави, че, в случай че сходна обстановка се беше случила с дъщерята на Хилари Клинтън Челси, то медиите с подправените вести биха написали: „ Челси - президент!”

Челси отговори неотложно и хапливо:
„ Добро утро, мистър президент. Такова нещо в никакъв случай нямаше да се случи – моята майка или моят татко да ме молят за нещо сходно. Надявам се, че Вие не сте давали нашата страна на никой друг”.


Както БЛИЦ към този момент осведоми Иванка Тръмп смени татко си работна сесия на на G20 на 8 юли, което провокира внезапни рецензии най-вече от страна на соросоидните медии освен в Съединени американски щати.

Германският канцлер Ангела Меркел обаче поддържа дъщерята на Тръмп и акцентира, че като член на американската делегация Иванка има цялостно право да заеме мястото на татко си на масата на договарянията на водачите на страните от G20.

„ Делегациите сами вземат решение би трябвало ли президентът да участва на срещите и кой ще заеме неговото място на масата на преговорите”, сподели Меркел. Тя добави също така, че на всички е доста добре известно, че „ Иванка работи в Белия дом и взема присъединяване в други инициативи”.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР