Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани в Туитър на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани в Туитър на
Коментари Харесай

Тръмп се закани да напердаши Байдън, ако той му посегне


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се закани в Туитър на някогашния вицепрезидент Джоузеф Байдън да го надвие в пердах, в случай че той извърши шеговитата си закана да набие президента.

„ Лудият Джо Байдън се пробва да се държи като юначага ”, написа Тръмп. „ Но в действителност той е слаб, физически и душевен и продължава да ме заплашва, към този момент за повторно, да ме нападне. Той не ме познава, незабавно ще се съобщи и ще си бърше сълзите от лицето. Не заплашвай хората, Джо! ”

Във вторник в изявление в Университета на Маями Джо Байдър разкритикува Тръмп и подсети за обвиняванията против него в полов тормоз. Той подсети и за изтеклия през 2016 в медиите видеозапис, на който Тръмп се хвали, че има триумф измежду дамите, тъй като на тях им харесва да ги ухажва упорито.

„ Попитаха ме дали бих взел участие в спор с този господин (Тръмп) и аз отговорих „ Не ”, съобщи демократът Байдън пред студенти, последователи на демократите.

„ Ако бяхме в гимназията, щях да го заведа в задния двор зад спортния салон и добре да го напердаша ”, сподели Байдън.

В началото на март републиканецът Тръмп разяснява евентуалното желание на Байдън да се кандидатира за президент през 2020 и като използва афектиран израз сподели, че елементарно ще го победи. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР