Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с ученици и

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с ученици и
Коментари Харесай

Тръмп се зарече да предотврати бъдещи кървави бани в училищата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се срещна с възпитаници и фамилии, наранени от кървавата баня в гимназията в щата Флорида на 14 февруари, при която починаха 17 души, и други сходни в предишното, като се зарече да предотврати бъдещи стрелби в учебните заведения и да бъдат подхванати по-строги инспекции преди издаването на разрешителни за владеене на оръжие.

 Руски ботове са заливали Twitter с дезинформация след стрелбата във Флорида
Руски ботове са заливали Twitter с дезинформация след стрелбата във Флорида

Бърза реакция при „ горещи вести “…

По време на среща в Белия дом, Тръмп е изискал от събралите се хора да предложат решения и да обсъдят политики, вариращи от слагането на доброволци с оръжия в учебните заведения до оповестяването отвън закона на нападателните оръжия и да има въоръжени учители и треньори в учебните заведения .

" Ще вършим доста строги инспекции. Много мощен акцент върху психическото здраве (на получаващите позволение за носене на оръжие). Ще създадем доста други неща ", заречен Тръмп и се зарекъл: " Няма да бъде единствено говорене, както е било в предишното . Това продължава прекомерно дълго. Твърде доста случаи. И ние ще го създадем. "

 ФБР проспало стрелеца от Флорида
ФБР проспало стрелеца от Флорида

Службата имала сигнали

" Ако имахте преподавател с, който е движимост с огнестрелните оръжия - те биха могли доста бързо да прекратят нападението ....Смятам, че доста хора ще се опълчват на тези ограничения, само че считам, че и доста хора ще харесат ограниченията ", разяснява още американският държавен глава.

Междувременно хиляди възпитаници излязоха на демонстрации в градове в цяла Америка, настоявайки за по-строги закони за оръжията, до момента в който възпитаници от гимназията във Флорида приканиха Тръмп да откри някакво решение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР