Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че складират огромни количества

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че складират огромни количества
Коментари Харесай

Запасихме се с 29 млн. дози хидроксихлорохин, обяви Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви, че складират големи количества лекарство срещу малария, което евентуално може да се употребява против ковид, осведомят медии.
 В Съединени американски щати изживявали своя
В Съединени американски щати изживявали своя " миг Пърл Харбър и 11 септември "

Най-трудната и най-тъжната седмица в живота на американците чака Джером Адамс

Американският водач се надява медикаментът да бъде употребен за лекуване на вируса , макар че към момента не е потвърдена ефикасността му.

Вашингтон закупи " голямо количество " хидроксихлорохин, разгласи Доналд Тръмп и акцентира, че има " доста мощни сигнали ", че може да лекува ковид.
 Тръмп предизвести американците: Очаквайте доста гибел
Тръмп предизвести американците: Очаквайте доста гибел

Също прикани американците да употребяват малко проучваното лекарство срещу малария

На брифинг в неделя президентът означи, че Съединени американски щати не престават да работят по ваксини против ковид. Но той разкри, че Съединени американски щати са се запасили с 29 милиона дози хидроксихлорохин като евентуално лекуване.

Това е мощно лекарство срещу малария и има сигнали, че работи върху това, някои доста мощни сигнали. Бих желал да влезе в лаборатория и няколко години да бъде тествано. Но ние нямаме време, нямаме и два часа, тъй като умират хора, изясни той.

Ако помогне, ужасно. Ако не помогне, пробвали сме. Какво имаме да губим, попита Доналд Тръмп.

Миналия месец Световната здравна организация разгласи международно изследване на четири обещаващи медикамента, в това число и хидроксихлорохин. Но има предизвестия, че не би трябвало да се избързва, защото са нужни още изследвания.

Лекарството има евентуални странични резултати, които се отразяват на сърцето.

Топ специалистът по инфекциозни болести Антъни Фаучи, който е от специфичния екип на Белия дом за битка с вируса, е безапелационен, че все още нищо не демонстрира, че хидроксихлорохина има някаква изгода против ковид.

С коментара си Фаучи опонира на американския президент.

This is a really chilling moment from a science standpoint, with Trump having just pushed an unproven #covid treatment and Fauci, the top infectious disease expert in the US, getting muzzled on live TV. Was clear Trump didn’t want to be contradicted. https://t.co/yA4r25nhWP
— Andrew Freedman (@afreedma) April 6, 2020
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР