Президентът на САЩ Доналд Тръмп проведе заседание със съветниците си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп проведе заседание със съветниците си
Коментари Харесай

Тръмп решава за Сирия след консултации с Мей и Макрон

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп организира съвещание със съветниците си по националната сигурност, само че към момента не е взел решение за Сирия, предадоха осведомителните организации с позоваване на пресаташето на Белия дом Сара Хъкъби. " Продължаваме анализите на разследващата информация и консултациите с нашите сътрудници и съдружници. Тази вечер президентът ще беседва с президента Макрон и премиера Мей. " - заключи Хъкъби.

Президентът от своя страна увери, че решението за бъдещите дейности във връзка с Сирия ще бъде взето скоро. Преди съвещанието Тръмп се въздържа от безапелационни оценки. " Ще забележим какво ще се случи. Гледаме доста съществено на тази обстановка. " - разяснява той. Междувременно NBC News заяви, че американските спецслужби имат доказателства, че в сирийския град Дума е употребявано химическо оръжие.Уточнява се, че спецслужбите на Съединени американски щати разполагат с проби от кръвта и урината на жертви на офанзивата.

Анализите са посочили съществуване на хлор и неназовано нервно-паралитично вещество. Припомняме, по-рано английското държавно управление организира съвещание, на което министрите се сплотиха към позицията, че са нужни решителни дейности, с цел да се приключи използването на химическо оръжие. Президентът на Франция Еманюел Макрон от своя страна съобщи, че страната му би взела участие във военна интервенция на Съединени американски щати в Сирия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР