Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да противоречи на американското

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да противоречи на американското
Коментари Харесай

Тръмп: Наивното разузнаване на САЩ да се върне в училище

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължава да опонира на американското разузнаване. Вчера шефовете на разузнаването показаха пред Конгреса оценките за интернационалната опасност, които са в конфликт с вижданията на американския водач, написа " Гардиън ".

Директорът на националното разузнаване на Съединени американски щати Даниъл Коутс съобщи, че Северна Корея " най-вероятно няма да се откаже " от нуклеарните оръжия, тъй като управлението на тоталитарната страна ги преглежда като " решаващи за оцеляването на режима ".

Разногласията не са единствено за Северна Корея, само че и за иранската нуклеарна стратегия, ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) в Сирия и климатичните промени.

Тази заран президентът писа в " Туитър ", че " Ислямска страна " " скоро ще бъде унищожена " и че има " добър късмет за нуклеарно разоръжаване " на Пхенян.

Оценката на Коутс за желанията на севернокорейците ще окаже изключително отражение на фона на квалифицираната втора среща на върха сред Тръмп и водача на КНДР Ким Чен-ун в края на февруари.

Тръмп неведнъж отхвърля информация, че режимът не е спрял производството на нуклеарни оръжия.

Когато станах президент, ДАЕШ беше отвън надзор в Сирия. Оттогава е реализиран необикновен прогрес, изключително през последните 5 седмици. Халифатът скоро ще бъде погубен, немислимо преди две години. Преговорите за Афганистан след 18 година война вървят добре. Борбата продължава, само че народът на Афганистан желае мир в тази безкрайна война. Скоро ще забележим дали диалозите ще бъдат сполучливи, написа Тръмп в обществената мрежа.

Отношенията на Съединени американски щати със Северна Корея в никакъв случай не са били по-добри. Няма тествания, върнаха останките, върнаха заложници. Добър късмет за нуклеарно разоръжаване. Времето ще покаже какво ще се случи със Северна Корея..., разяснява американският водач.

Президентът на Съединените щати се оплака, че разузнаването наподобява извънредно пасивно и наивно що се отнася заплахата, която съставлява Иран. Според него разузнаването бърка, защото Ислямската република е източник на евентуална заплаха и спор. Тръмп има вяра, че разузнаването " би трябвало да се върне в учебно заведение ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР