Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да не обръща внимание

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава да не обръща внимание
Коментари Харесай

Тръмп продължава да пренебрегва разузнавателните служби

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължава да не обръща внимание на ежедневните отчети на разследващите служби. Американският водач отхвърля оценките на службите по огромни външнополитически въпроси, оповестиха американски източници, представени от " Вашингтон пост ".

Според източниците по този начин се основава динамичност, при която разузнавачите постоянно виждат огромни разлики в обществените изявления на президента Доналд Тръмп и обстоятелствата, представяни от службите пред президента ежедневно.

Моделът се е трансформирал в източник на растящо безпокойствие в разследващата общественост. Службите се надяват Тръмп да стане по-малко неприятелски към тяхната работа и по-възприемчив на предоставяната от разузнаването информация, за която се харчат милиарди долари и от време на време сътрудниците рискуват живота си.

Недоверието на Тръмп наподобява е най-вече поради оценката на разузнаването за съветската интервенция на изборите през 2016 година Но също по този начин и по външнополитически въпроси като нуклеарната стратегия на КНДР, нуклеарните и районни упоритости на Иран, климатичните промени и ролята на саудитския престолонаследник в убийството на журналиста Джамал Кашоги.

Има огромно неодобрение, разгласи представител на американското разузнаване.

Източникът добави, че Централно разузнавателно управление на САЩ и други организации не престават да отделят големи " средства, време и сила ", с цел да подсигуряват, че дават точна информация на Тръмп.

Но Белият дом твърди друго. Говорителят Сара Сандърс разяснява, че президентът постоянно е осведомяван от разузнаването и получава препоръки от съветниците си по национална сигурност, в това число и от шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР