Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова за бойкот срещу компанията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова за бойкот срещу компанията
Коментари Харесай

Тръмп призова да се бойкотира компанията за гуми Гудиър

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани за протест против компанията за гуми " Гудиър " (Goodyear Tire & Rubber Co). Той упрекна основаното в Охайо дружество за произвеждане на гуми, че си " играе на политика ", като не разрешава на служащите си да носят шапки с надпис " Да създадем Америка още веднъж велика ", заяви Ройтерс.

Тръмп съобщи на брифинг в Белия дом, че е позорна възбраната на " Гудиър " да се носят облекла и аксесоари с лозунги като " Животът на сините има значение ", изразяващи поддръжка за силите на реда.

В същото време, споделя Тръмп, тя разрешава на чиновниците си да поддържат други дела, които са " марксистки " по природа.

Реакцията на Тръмп пристигна след репортаж на районен канал на телевизия Си Би Ес за съвещание в централата на " Гудиър ", където е било обсъждано носенето на облекло с политически послания.

За допустими се считат лозунги като " Животът на чернокожите е от голяма важност " и такива в поддръжка на гейове, лесбийки и транссексуални хора. Неприемливи обаче са лозунги като " Да създадем Америка още веднъж велика ", " Животът на сините има значение " и даже " Всички животи имат значение ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР