Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова той и опонента му

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова той и опонента му
Коментари Харесай

Тръмп предизвиква Байдън на тест за наркотици преди първия им дебат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани той и съперника му от Демократическата партия Джо Байдън да се подложат на проби за опиати преди първия им ефирен спор идващия месец.

Тръмп сподели пред в. " Вашингтон икзаминър ", че е забелязал ненадейно усъвършенстване в представянето на Байдън в телевизионните диспути сред претендентите за президент на демократите.

Президентът не предложи никакви доказателства, че неговият противник може да взима опиати, като единствено означи: " Доста съм добър в тези неща . "

Байдън и Тръмп ще имат три дебата преди президентските избори на 3 ноември.

През 2016 година Тръмп допусна, че тогавашната му съперничка от Демократическата партия Хилари Клинтън е била " напомпана " преди дебатите им и я провокира да си направи тест за опиати преди последния им ефирен спор. Лагерът на Клинтън отклони предизвикването му.

Снощи президентът, който би трябвало да произнесе довечера главната си тирада на продължаващия конгрес на Републиканската партия, направи сходно изказване, като се аргументира, че способността на Байдън да дебатира доста се е подобрила в последния спор.

Тръмп сподели, че някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати " даже не е бил пореден " по време на някои от 11-те диспути онлайн, на които се е състезавал против многолюдно състезатели през главния либерален сезон.

Към последния спор на 15 март, полето беше заличено до Байдън и сенатор от Върмонт Бърни Сандърс.

Тръмп сподели: " Не знам по какъв начин той (Байдън) можеше да бъде толкоз незапознат в своите дебатни осъществявания и внезапно всичко да е наред против Бърни. "

Той добави: " Не беше Уинстън Чърчил, тъй като не беше, само че беше естествен, отегчителен спор.

" Знаеш ли, нищо необикновено не се е случило. И ние ще извикаме тест за опиати, тъй като няма метод - не можете да го извършите. "

Тръмп сподели за разискванията: " Е, това е борба при премия. Не се разграничава от гладиаторите, като се изключи че би трябвало да използваме мозъка и устата си. И тялото ни да стои. Искам всички да стоят - те желаят да седнат. "

Трите президентски диспути ще се проведат в Кливланд, Охайо, на 29 септември; в Маями, Флорида, на 15 октомври; и Нашвил, Тенеси, на 22 октомври.

Тръмп изиска да бъдат планувани спомагателни диспути с Байдън, само че Комисията по президентските диспути отхвърли. След това той изиска първият спор да се организира по-рано в интерес на ранните гласоподаватели, още веднъж безуспешно.

И 74-годишният Тръмп, и 77-годишният Байдън са търгували габи, които другият страда от деменция.

В сряда вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс беше водещ оратор на конгреса на републиканците.

Съветникът на Белия дом Келиан Конуей, която напуща работата си в края на този месец, също беше измежду ораторите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР